Apartment for sale

274000€

2 bedrooms 100 square meters

Immoweb code : 11342898
Immoweb code : 11342898

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
100 square meters livable space
Floor : 1

Description

House

Sorry, there is no English translation. Stijlvol gerenoveerd appartement met 2 ruime slaapkamers, terras & garagebox in Beerzel!

Ligging:
Het appartement is gelegen in het centrum van Beerzel. Winkels, openbaar vervoer en sportfaciliteiten allen binnen wandelafstand. Daarnaast kent Beerzel een goede verbinding naar omliggende steden als Lier, Mechelen en Aarschot.

Indeling:
Inkomhal met vestiaire, woonkamer met aansluitend de volledig geïnstalleerde keuken en wasberging. Verder is er nog een technische ruimte, gastentoilet, badkamer met inloopdouche en 2 ruime slaapkamers. Achteraan het appartement bevindt zich een zuid geörienteerd terras.

Beschrijving:
Welkom in een prachtig gerenoveerd appartement, voorzien van stijlvolle materialen en veel lichtinval. Extra comfort vinden we terug in de volledig nieuwe keuken uitgerust met oven, microgolfoven, inductievuur, vaatwasser, koelkast en diepvriezer. De badkamer is voorzien van prachtige inloopdouche en dubbel wasmeubel. Groot pluspunt zijn de 2 ruime slaapkamers. Verder is het gebouw uitgerust met een lift en een privatieve berging. De garagebox achteraan is verplicht aan te kopen aan 25.000€.

Extra:
- EPC B
- Elektriciteit conform
- Asbestveilig
- Grote ruimtes, praktische indeling
- prachtig gerenoveerd, instapklaar
- Lift aanwezig
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch