Apartment for sale

315000€

3 bedrooms 123 square meters

Immoweb code : 11305313
Immoweb code : 11305313

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
123 square meters livable space
Floor : 1

Description

House

Sorry, there is no English translation. Ligging:Aan de Grotesteenweg 432 in Berchem vinden we dit ruim drie slaapkamer appartement op de eerste verdieping. De locatie biedt een tal aan voordelen , waaronder uitstekende bereikbaarheid dankzij nabijgelegen invalswegen en het openbaar vervoer direct voor de deur. Bovendien zijn er verschillende scholen, sportfaciliteiten en het prachtige Brilschanspark op een steenworp afstand.
Omschrijving: Door de vernieuwde veiligheidsdeur naar dit lichtrijk hoekappartement aan de Grotesteenweg. De inkomhal verwelkomt u met ingebouwde kasten, ideaal om uw jassen en schoenen weg te bergen. Bij het betreden van de woonkamer krijg je een zeer ruim gevoel, mede door de moderne keuken die naadloos samenvloeit met de leefruimte. Hier geniet u van al het modern comfort en gemak. Door de strategische hoekligging van het appartement wordt u overgoten met natuurlijk licht. Terug bij de voordeur wacht de gang u op met toegang tot de drie slaapkamers. Aan het einde van de gang bevindt zich een badkamer compleet met douche, bad en tweede toilet. Tot slot is er een praktische berging voorzien voor uw wasmachine en droger. De prijs is exclusief garagebox van 25.000 euro, verplicht bij aankoop.
Bijzonderheden:
- Verplichte garagebox aan te kopen: 25.000 euro
- Elektriciteit conform AREI
- Nabij invalswegen Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch