Apartment for sale

185000€

2 bedrooms 88 square meters

Immoweb code : 11324599
Immoweb code : 11324599

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
88 square meters livable space
Floor : 14

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. Licht 2-slaapkamerappartement met terras en weids uitzicht in gegeerde Pulhofwijk
Met de lift ga je naar de 14de verdieping, waar je het appartement binnenstapt in de inkomhal met handige vestiairekast. Door de originele dubbele deur stap je recht voor je de leefruimte binnen. De keuken bevindt zich links van de leefruimte en is voorzien van een keukenwand met daarin een keramisch vuur, een dampkap, een ronde spoelbak, microgolfoven, koelkast en heel wat kastruimte. Tegen de andere wand installeer je makkelijk een klaptafel, of een toogje om aan te ontbijten. Op termijn zou je de tussenmuur kunnen openbreken en een moderne leefkeuken op maat installeren, maar ook zo doet die prima dienst.
Vanuit de leefruimte stap je door naar de nachthal, die uitgeeft op de kamers en de badkamer. Je hebt hier ook nog een apart gastentoilet met lavabo en een handige berging.
De eerste kamer kan prima dienstdoen als kinderkamer, de master bedroom ernaast heeft plaats voor een dubbel bed en een grote kleerkast. Beide kamers hebben een blokjesparket en geven uit op het fijne, overdekte terras. Daar zit je hoog en droog, mét een weids uitzicht. Je hebt hier plaats om een loungezetel of een tafel met twee stoelen te zetten.
De betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad met douchescherm, een lavabo, aansluiting voor je wasmachine en ventilatie.
staanplaats optioneel aan te kopen aan € 22.000,-
Voor meer info: https://ww

Get in touch