Apartment for sale

295000€

2 bedrooms 84 square meters

Immoweb code : 11338136
Immoweb code : 11338136

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
84 square meters livable space
Floor : 8

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. Dit stijlvol renovatieproject met EPC (A) ligt op de 8e verdieping van een prima onderhouden gebouw met rustige, groene en centrale ligging. Winkels, parken, scholen, horeca, openbaar vervoer en invalswegen zijn steeds vlakbij.

Inkom-/nachthal, woonkamer & keuken:
De inkomhal voorziet in een veiligheidsdeur, parlofoon en ingemaakte vestiaire. De prachtige gietvloer werd perfect gecombineerd met de authentieke blokjesparket. De lichtrijke woonkamer omvat een open keuken met kwalitatieve toestellen (gasvuur, oven, dampkap, vaatwasser, koelkast en vriezer) en aparte berging. Het werkblad, gouden kraanwerk en dito handgrepen zijn ware eye-catchers.

Slaapkamers, badkamer & toilet:
De master-bedroom (15m²) is voorzien van een inmaakkast en elektrische rolluiken. De rustieke badkamer omvat een lavabomeubel, inloop-/regendouche, spiegel met led, mechanische ventilatie en maatkast voor uw wasmachine/droogkast. Het toilet is apart.

Terras & kelder:
Het groot ZW-terras met zicht op het groen alsook op de adembenemende skyline van 't Stad, is voorzien van een zonnetent. Een kelder is inbegrepen.

Troeven:
- Mobiscore 9,4 - Beperkte lasten
- Elektriciteit conform - Fiberklaar
- EPC A - Gemeenschappelijke fietsberging
- HR beglazing - Veiligheidsdeur
- Asbestveilig -

Get in touch