Apartment for sale

285000€

2 bedrooms 67 square meters

Immoweb code : 11347922
Immoweb code : 11347922

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
67 square meters livable space
Floor : 2

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. Op de tweede verdieping en hoogste verdieping van een kleinschalig gebouw, vind je dit prachtige 2-slaapkamer appartement, gerenoveerd met hedendaagse smaakvolle materialen en terras. Absoluut pluspunt; gelegen op een toplocatie in Oud-Berchem.
Via de strakke zwarte trap in de inkomhal met retrotegeltjes bereik je je appartement op de tweede verdieping. De inkomdeur met veilige driepuntssluiting komt uit in de woonkamer met een doorlopende, stijlvolle parketvloer en grote schuifpui naar het terras. Woonkamer en keukenruimte lopen naadloos in elkaar over. De ingebouwde keuken met z’n strakke kasten en zwarte werkblad is tijdloos en functioneel. Je hebt hier; een inductievuur, dampkap in de kookplaat, strakke zwarte spoelbak, vaatwasser, oven en voldoende kastruimte. Ook vanuit de keuken geeft een schuifpui uit op het zuidwest gerichte terras.
Vanuit de woonkamer bereik je de nachthal, met aansluiting voor wasmachine en ruimte voor een functionele kastenwand. Via een schuifdeur heb je toegang tot de badkamer welke slim ingedeelde is: een hippe terrazzo vloer, een stijlvolle inloopdouche met regendouchekop en aparte douchekop, hang-wc, wasbak in dezelfde toffe terrazzotegel en zwarte kraan, en dubbele houten kast met twee lades. Aan de straatkant vind je de twee slaapkamers, met alweer die mooie parketvloer en enorm veel licht dankzij de ramen over bijna de volledige breedte.
Voor meer info:

Get in touch