Apartment for sale

349000€

5 bedrooms 191 square meters

Immoweb code : 11360406
Immoweb code : 11360406

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
191 square meters livable space
Floor : 9

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. Op zoek naar een uniek appartement? Deze loft op het negende zit alvast goed: 5 kamers, een panoramisch terras en veel licht.
Je komt de loft binnen in de riante leefruimte op parket, met de vestiaire in een halletje om de hoek. Met 66 m2 heb je hier in de leefruimte, een groot salon te zetten én een eethoek in de aanpalende eetkamer. Hier heb je een hele wand met ingebouwde kasten, inclusief airco.
Het grote schuifraam in de leefruimte geeft uit op het terras, dat de loft in L-vorm ‘omarmt’, waardoor alle vijf slaapkamers op het terras uitkomen. Op zonnige dagen is de zonnewering handig, net als de elektrische rolluiken hier.
De keuken zelf in U-vorm is ruim, met een glanzende natuursteen tegelvloer. Je hebt hier een inductievuur, inox dampkap, dubbele inox spoelbak, Miele vaatwasser, inbouwspotjes en veel kastruimte.
Naast de keuken heb je de master bedroom, met een ensuite badkamer eraan. Die heeft een toilet, een grote douchecabine met een grote massagedouche voor 2 personen - inclusief 2 stoeltjes - lavabo, spiegel en elektrische handdoekenradiator.
De tweede slaapkamer bevindt zich naast de master bedroom, terwijl de 3 andere slaapkamers zich in de andere vleugel bevinden. Die vleugel geeft uit op het terras en mét airco.
Tegenover de drie kamers heb je achtereenvolgens: een wasplaats in de hoek met een berging ernaast, een douchekamer met lavabo en een apart gastentoilet.
Meer info: https://www.immovasta

Get in touch