Apartment for sale

319000€

2 bedrooms 95 square meters

Immoweb code : 11372490
Immoweb code : 11372490

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
95 square meters livable space
Floor : 2

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Instapklaar appartement met 2 slapkamers en terras.

Ligging: Dit instapklaar appartement te koop is gelegen aan de Grotesteenweg in Berchem, op wandelafstand van het Brilschanspark. Vlakbij bevinden zich winkels, scholen, luchthaven, openbaar vervoer en invalswegen.

Beschrijving:

Dit instapklaar appartement is gelegen op de 2de verdieping van een goed onderhouden gebouw in de Grotesteenweg te Berchem. We betreden het appartement via de inkomhal die de toegang verleent tot alle andere ruimtes. Zo komen we in de lichtrijke leef- en eetruimte die toegang geeft tot het zuid gericht terras. Via de leefruimte krijg je toegang tot de geïnstalleerde open keuken.

Achteraan bevinden zich twee volwaardige slaapkamers. Verder is er nog een berging en de badkamer die voorzien is van een dubbele lavabo en bad/douche combinatie.

Bijzonderheden:

- Instapklaar

- Zuid gericht terras

- EPC score B 186 kWh/m² jaar

- Bewoonbare oppervlakte 95m² cfr. EPC

Bent u op zoek naar een appartement in Berchem? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch