Apartment for sale

185000€

1 bedroom 76 square meters

Immoweb code : 11392218
Immoweb code : 11392218

Overview

1 bedroom
1 bathroom
76 square meters livable space
Floor : 2

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. IN OPTIE! Dit instapklaar en omvangrijk appartement is gelegen op de 2e verdieping van een kleinschalig en goed onderhouden gebouw met lift en centrale ligging tegenover het Brilschanspark. Winkels, scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer, invalswegen en het bruisende stadsleven zijn steeds vlakbij. Dit appartement is de ideale starterswoning, maar ook een uitstekende investering en is overigens onmiddellijk beschikbaar.

Inkom-/nachthal, woonkamer & keuken:
De inkomhal op dambord tegelvloer is voorzien van een parlofoon, ingemaakte vestiaire en rookmelder. De ruime woonkamer (30m²) wordt overspoeld door natuurlijk licht en zet de prachtige blokjesparket en dito sierhaard extra in de spotlight. De vintage keuken beschikt over een gasvuur, oven, dampkap en biedt meer dan voldoende werk- en opbergruimte.

Slaapkamer, badkamer & toilet:
De riante slaapkamer van 15m² ligt aan de rustige achterzijde. U kan in alle privacy en stilte genieten van uw nachtrust en ontwaken met zicht op het groen. En suite vindt u de badkamer met wasmeubel, spiegelkast, ligbad/douche en de aansluiting voor de wasmachine. Het toilet is apart.

Balkon & kelder:
Aanpalend de keuken ligt het ZW balkon waar u kan genieten van de rust, de buitenlucht, het zonnetje en een streepje groen. Een ruime kelder is inbegrepen.

Troeven:
- Mobiscore 9,3
- EPC B/183
- 76 m² cfr. EPC
- CV installatie 2018
-

Get in touch