Apartment for sale

3 bedrooms 195 square meters

Immoweb code : 7811657
Immoweb code : 7811657

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
195 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de bovenste verdieping van dit moderne complex uit 2004 staat een penthouse te koop! Het is een frisse, ruime woonst met grote ramen en bijzondere volumes. De penthouse is in perfecte staat, dus volledig af voor nieuwe eigenaars. Bovendien vind je deze place you want to live terug in het stadscentrum van Beringen. Zalig toch? Te voet naar het centrum!

In de penthouse trekt het schitterende terras van maar liefst 40 m2 groot meteen je aandacht. Deze is namelijk zo gesitueerd dat je er in de gehele leefruimte van geniet. Via schuifdeuren (niet onbelangrijk: deze zijn voorzien van vliegenramen) loop je naar buiten. Dezalige zuidelijke oriëntatie zorgt voor een prachtige lichtinval, de hardhouten terrasvloer zorgt voor een duurzame look. Op deze plek misstaat een loungezitje zeker niet. Bovendien zit je hier fijn beschut tegen de wind en als de zon iets te fel schijnt kan je de zonnewering regelen op afstandsbediening. Het uitzicht vanop het terras is erg rustgevend. In het midden van dit appartementencomplex zie je namelijk een netjes aangelegd parktuintje.

De leefruimte van de penthouse is enorm aangenaam. De schuine wanden geven een coole touch, de grijze natuursteen geeft een industriële look en de hoge plafonds creëren een zeer ruimtelijk gevoel. De woonkamer is maar liefst 64 m2 groot en loopt over naar de keuken. Deze keuken is volledig

Get in touch