Apartment for sale

* 332000€

2 bedrooms 100 square meters

Immoweb code : 11195876
Immoweb code : 11195876
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
100 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom thuis in het appartement van jouw dromen. We nemen je met grote fierheid mee naar woonerf Corcela in het centrum van Koersel. De plaats waar luxueus wonen centraal staat. Waar ruimte, licht, duurzaamheid, privacy en een bruisende omgeving harmonieus samenvloeien in een uniek woonproject.

In deze veelzijdige, dynamische en tegelijkertijd bijzonder groene omgeving wordt weldra woonerf Corcela gerealiseerd. Verdeeld over meerdere gebouwen, die elk genieten van een zeer stijlvolle en harmonieuze architectuur, zullen weldra 60 appartementen én een commerciële ruimte gebouwd worden.

Appartement A.03 is een volledig gelijkvloers appartement met een bewoonbare oppervlakte van 100,33m². De eerste en misschien wel aller belangrijkste troef is dat het appartement volledig afgewerkt zal worden naar jouw eisen. Begeleid door een zeer ervaren team en vaste partners kies jij zelf hoe jouw droomappartement er binnenkort zal uitzien.

Of het dus een landelijke, klassieke, elegante look wordt of ‘all-in’ wordt gegaan voor trendy, strakke materialen met zwarte en steel-look elementen, dat is nog een groot vraagteken. Maar er staan ook tal van absolute zekerheden te blinken op die eindeloze lijst aan troeven.

Zo zal het appartement het uiterst gunstige E-peil E10 scoren dankzij tal van duurzame installaties zoals warmtepomp, zonnepanelen, ventilatiesysteem ‘D’, vloerverwarming én heel wat isolatie. Er werd naast thermische isolatie ook flink geïnvesteerd in akoestische isolatie. Z

This property is part of the project Corcela

Get in touch