Apartment for sale

* 249000€

1 bedroom 72 square meters

Immoweb code : 11195877
Immoweb code : 11195877
*excluding taxes

Overview

1 bedroom
1 bathroom
72 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Hoogwaardig leefcomfort, uiterst energiezuinig, ideaal gelegen en zo kunnen we nog eindeloos verder gaan. Maar helemaal bovenaan die grote troevenlijst staat zonder twijfel de luxueuze afwerking volledig naar jouw smaak en wensen. Zo kom jij binnenkort thuis in jouw droomappartement midden in het centrum van Koersel.

Het unieke woonerf Corcela bestaat uit 61 eenheden waarbij telkens het luxueuze, trendy leefcomfort centraal staat. In het eerste van de zeven harmonieuze en architecturale gebouwen bevinden zich 8 uitzonderlijk energiezuinige appartementen. Appartement A0.01 bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping en heeft een comfortabele bewoonbare oppervlakte van 74,44m² groot. ’s Zomers wordt dat nog eens extra verrijkt met 14,54m² dankzij het grote en zalige terras. Het terras is bereikbaar via het immense schuifraam in de leefruimte. Zo krijg je binnen een bijzonder fijn zicht naar buiten én wordt de leefruimte opgevrolijkt door een flinke portie natuurlijke lichtinval.

De leefruimte vormt één open geheel met de jouw gedroomde, open keuken. Aansluitend aan de keuken krijg je nog een zeer handige berging, ideaal voor enkele voorraadrekken of wasmachine en droogkast.

Vooraan in de inkomhal, met vestiaire en gastentoilet, vind je een grote slaapkamer met ensuite een luxueuze badkamer.

Met 1 slaapkamer is dit de ideale plek voor wie graag kleiner wilt gaan wonen of voor wie op zoek is naar zijn eerste, eigen plekje. Leuk om te weten is dat het appartement volledi

This property is part of the project Corcela

Get in touch