Apartment for sale

* 245000€

1 bedroom 72 square meters

Immoweb code : 11195878
Immoweb code : 11195878
*excluding taxes

Overview

1 bedroom
1 bathroom
72 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben jij op zoek naar een uitzonderlijk energiezuinig 1-slaapkamer appartement met een onberispelijke afwerking volledig afgestemd op jouw wensen? Ontdek dan samen met ons het ongeëvenaarde woongenot in het magnifieke woonerf Corcela in het centrum van Koersel.

Woonerf Corcela, bestaande uit 61 eenheden, belooft een luxueus, eigentijds en uiterst duurzaam leefcomfort. Het eerste van de zeven architectonisch harmonieuze gebouwen biedt plaats aan 8 bijzonder energiezuinige appartementen. Voor appartement A1.01 nemen we de opvallend ruime lift of de trap naar de eerste verdieping. Het appartement heeft een ruime bewoonbare oppervlakte van 72,44m² groot. De lange inkomhal met gastentoilet en vestiaire brengt ons naar de grote leefruimte met open keuken. Plaats jij hier een strakke en trendy steel-look deur voor een optimale lichtinval in de inkomhal? Of wordt het een klassieke en gracieuze houten deur voor een charmante en warme look? Jij beslist het helemaal zelf, want wist je dat de volledige afwerking door jou bepaald zal worden? Begeleid door ervaren partners kies jij binnenkort hoe het appartement van jouw dromen er moet uitzien. Zo kies je ook de vloeren, de keuken én de badkamer nog volledig zelf.

Aansluitend aan die droomkeuken vind je alvast een zeer praktische berging. Ideaal voor enkele voorraadrekken en eventueel een wasmachine en droogkast. Vooraan in de inkomhal vind je dan nog een grote slaapkamer met badkamer ensuite.

‘Last’ maar zeker niet ‘least’ wordt het

This property is part of the project Corcela

Get in touch