Apartment for sale

* 345000€

2 bedrooms 99 square meters

Immoweb code : 11195879
Immoweb code : 11195879
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
99 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Betreed een nieuw tijdperk van wonen, met royaal bemeten ruimtes, 2 comfortabele slaapkamers én een zonovergoten terras. Is een eigentijdse stijl en trendy uitstraling belangrijk voor jou? Streef jij naar buitengewone energiezuinigheid en een verfijnde afwerking? Dan worden hier niet alleen je wensen afgevinkt, maar ook de verwachtingen moeiteloos overtroffen. Jouw droomappartement krijgt hier binnenkort vorm, helemaal volgens jouw eigen visie.

We nemen je mee naar het unieke woonerf Corcela, gelegen in het levendige centrum van Koersel. Op deze zeer gegeerde en veelzijdige locatie wordt binnenkort een uniek woonproject gerealiseerd. Het eigentijdse en duurzame woonerf bestaat uit meerdere architectonisch vormgegeven gebouwen, zorgvuldig samengesteld met moderne materialen voor een hedendaagse en harmonieuze uitstraling.

Voor het appartement A.1.3 nemen we de lift of de trap naar de eerste verdieping. Je krijgt hier een ruime bewoonbare oppervlakte van 99,94m². Het appartement heeft een zeer praktische indeling. Zo zorgt de leefruimte met open keuken zeker en vast voor een zeer ruim en open gevoel. En dat gevoel wordt zonder twijfel versterkt door de enorme lichtinval via het schuifraam. Bovendien biedt dat schuifraam eveneens toegang tot een grote terras met een oppervlakte van 17,03m². De ideale zuidwestelijke oriëntatie is hier absoluut een fenomenale troef. Zo geniet jij hier de hele dag door van de zalige zon. De oversteek zorgt er echter voor dat het binnen steeds aa

This property is part of the project Corcela

Get in touch