Apartment for sale

349000€

2 bedrooms 106 square meters

Immoweb code : 11284130
Immoweb code : 11284130

Overview

2 bedrooms
106 square meters livable space
Floor : 3

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Dit betreft een comfortabel nieuwbouw duplex appartement met 2 slaapkamers & 2 terrassen gelegen in het hartje van Beveren-Waas.
Het appartement is volledig afgewerkt met hedendaagse materiaalkeuzes en beschikt tevens over een zeer functioneel en aangenaam vloerplan.
De absolute toplocatie, de lichte woonruimten en het schitterende E peil van 6 zijn slechts enkele van de troeven.
INDELING: Gelijkvloers: Parkeergarage met aparte kelderberging en fietsenparking (beiden inbegrepen); Parkeerplaats bij aan te kopen, afhankelijk van type € 18.000 - € 22.000.
3e verdieping: Entree; Uitgestrekte leefruimte, doorzon, met verschillende opties tot indeling en met open keuken; Terras aan voor- & achterzijde (oost & west); Berging; Gastentoilet.
Duplexverdieping: 2 slaapkamers; Badkamer met douche, dubbel lavabomeubel, ligbad en toilet.
EXTRA: Bouwjaar 2023; Nieuwbouw afgewerkt, verkoop onder BTW stelsel 21%; BEN appartement met uitstekend e peil van 6; CV op aardgas; Airco aanwezig in de slaapkamers; Parking aan te kopen mits meerprijs € 18.000 - € 22.000; Uitstekend gelegen op een steenworp van de markt; Op wandelafstand van alle faciliteiten & winkelstraat; Zeer geschikte uitvalsbasis voor Antwerpen & het Havengebied; Interessant beleggingseigendom; Meerdere units te koop, ieder met een eigen vloerplan.
Contacteer ons voor meer informatie of een bezoek aan de meerdere units.
E peil 6 - A label.
Wg - Vg - Vv - Gvk

Get in touch