Apartment for sale

250000€

3 bedrooms 115 square meters

Immoweb code : 11154675
Immoweb code : 11154675

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
115 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit zeer net onderhouden drie-slaapkamerappartement met een bewoonbare oppervlakte van 115 m² is gelegen op de eerste verdieping in residentie Beterveld, langs de Schoolstraat te Schoonbeek, deelgemeente van Bilzen. Vlakbij vindt men de bakker en een buurtwinkel.
Op een drietal minuutjes rijden komt men in het centrum van Beverst. Het centrum van Bilzen en Diepenbeek treft men op een vijf a zes kilometer verder.

Deze zeer verzorgde en goed georganiseerde residentie is opgericht in 1992. Het appartement zelf is instapklaar te noemen, met een EPC waarde van slechts 108 kWh/m² pj - label B. De elektrische installatie is conform, zodat de koper hier geen kosten zal moeten doen om in te huizen, dan wel aan te bieden op de woninghuurmarkt, waar appartementen met drie slaapkamers in deze prijsklasse en verzorgde staat eerder schaars te vinden zijn.

INDELING:
gemeenschappelijke inkomhal trap naar de verdieping, inkomhal met gastentoilet en berging/ruimte voor CV, bijzonder ruime woonkamer met aangenaam veel lichtinval dankzij grote ramen die toegang geven tot het terras, aparte keuken ingericht met kookplaat, oven en frigo. Twee ruime slaapkamers en een derde nog degelijke kamer die mogelijk ook dienst kan doen als bureel, badkamer met bad, lavabo en voorzieningen voor wasplaats.

Inbegrepen in de prijs is nog de berging in de kelderverdieping en het exclusief gebruik van de individueel afsluitbare garagebox achter het gebouw. Gemeenschappelijk gebruik van de fietsenstalling

Get in touch