Apartment for sale

355000€

2 bedrooms 79 square meters

Immoweb code : 11175353
Immoweb code : 11175353

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
79 square meters livable space
Floor : 3

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Stijlvol afgewerkt 2-slaapkamerappartement gelegen in de moderne residentie Zidelinge II.
Bij het binnentreden ervaart u één en al licht en ruimte. De warme tinten en de tijdloze en makkelijk te onderhouden tegelvloer maken de leefruimte echt af.
De open ingerichte keuken is afgewerkt met alle modern comfort, toestellen van het merk Siemens en talrijke kasten. Ook is er in de leefruimte een deur die toegang biedt naar een ruime berging, handig voor het opbergen van uw terrasmeubelen, hier is ook aansluiting voor wasmachine.
Aan de leefruimte paalt het groot en zuidgericht terras, daar dit appartement zich bevindt op het 3de verdiep is het hier zonnig vertoeven bij mooi weer!
De hal met glazen stalen deur leidt ons naar de 2 ruime slaapkamers waarvan 1 is voorzien van een ensuite lavabo en toilet. In deze hal vindt u een tweede ruime berging.
De badkamer is ingericht met douche, handdoekdroger, toilet en lavabo met spiegelkasten.
Er is een gemeenschappelijke fietsenberging in het gebouw.
De mogelijkheid bestaat om een staanplaats aan te kopen gelegen in deze residentie. De overdekte parkeerplaats is voorzien om elektrisch te laden.
Dit recent en goed onderhouden appartement is uitzonderlijk in zijn soort.
Verkoop onder registratierechten.

Get in touch