Apartment for sale

449000€

2 bedrooms 71 square meters

Immoweb code : 11179870
Immoweb code : 11179870

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
71 square meters livable space
Floor : 10

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. In de standingsvolle residentie WINDSOR vindt u dit uniek penthouse appartement. Het hoekappartement is gelegen op de 10de verdieping. In het appartement en op het fenomenaal terras heeft u prachtig zicht op haven en zee!
De lift in deze residentie komt tot op de 10de verdieping. U betreedt het appartement via de inkomhall die ingericht is met ingemaakte kasten. De leefruimte met eetplaats situeert zich op de hoek van het appartement, de 4 mooie raampartijen die open zicht bieden op de prachtige omgeving zijn hier zeker een mooie troef. De keuken is volledig ingericht en voorzien van een dakkoepel voor extra lichtinval.
Grenzend aan de leefruimte bevindt zich de eerste slaapkamer, deze is ingericht met een 1 persoonsbed met bedlade, lavabo en voldoende bergruimte. Via de inkomhall bereikt u de badkamer ingericht met bad en het afzonderlijk toilet, de tweede ruime slaapkamer is voorzien van een dubbel bed en kast.
Vanuit de beide slaapkamers kan u het terras betreden.
Er is een privatieve kelder aanwezig en een gemeenschappelijke fietsenberging.
In deze residentie zijn de inkomhal, het dak en de verwarmingsinstallatie recent vernieuwd. In 2024 worden de dakterrassen, balustrades van de dakterrassen en de ramen van het dakappartement vernieuwd.
*oppervlakte volgens EPC

Get in touch