Apartment for sale

315000€

2 bedrooms 91 square meters

Immoweb code : 11367489
Immoweb code : 11367489

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
91 square meters livable space
Floor : 6

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Uiterst zonnig hoekappartement (91m2) met een uitzonderlijk zicht over de binnenstad en dit vlak aan de zeedijk. De leefruimte is afgewerkt met een tijdloos en makkelijk te onderhouden tegelvloer.
In de moderne open keuken vinden we een gezellig barelement en keukentoestellen van het merk Bosch (kookplaat met geïntegreerde dampkap, pyrolyse-oven, microgolf, vaatwas, frigo).
De keuken staat in directe verbinding met het zuid-geörienteerd terras, waar het heerlijk vertoeven is.
De stalen deur leidt ons naar de hal die is voorzien van talrijke ingemaakte kasten. Er zijn 2 ruime slaapkamers die zijn afgewerkt met een kwalitatieve houten vloer.
De badkamer met ibiza-look is voorzien van eenligbad met douchewand, praktisch lavabomeubel met spiegel en een aansluiting voor de wasmachine.
Er is een afzonderlijk toilet.
Het wijds uitzicht vanuit elke ruimte in dit appartement geeft u een gevoel van ruimte en rust, het zijdelings zeezicht draagt hier zeker in bij. Het appartement beschikt over een blanco elektrische keuring.
Hoogrendementsbeglazing met PVC-profielen. Individuele verwarming op gas met condenserende ketel.
In de residentie bevindt zich een fietsenstalling en een huisvuillokaal. De gevel, het hoofddak en de inkom zijn recentelijk vernieuwd.
Er is een tweede ingang via de Graaf Jansdijk, ideaal om te laden en lossen.

Get in touch