Apartment for sale

169000€

1 bedroom 73 square meters

Immoweb code : 11372416
Immoweb code : 11372416

Overview

1 bedroom
1 bathroom
73 square meters livable space
Floor : 1

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Appartement (73 m²) met parkeerplaats en gemeenschappelijke tuin

Locatie: In de Joe Englishstraat in Borgerhout staat dit gezellige appartement met garage en gemeenschappelijke tuin te koop. In de nabije omgeving zijn er talrijke winkels, scholen, openbaar vervoer, horecagelegenheden en invalswegen.

Beschrijving: Dit gezellige en ruime appartement staat te koop in de Joe Englishstraat in Borgerhout. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping in een kleinschalig gebouw. We betreden het appartement via de inkomhal die toegang biedt tot de zeer ruime leefruimte. Tegenover de leefruimte liggen de goed onderhouden keuken en de badkamer met douche. Verder is er nog een ruimte die kan dienen als hobbykamer, bureau, dressing, ... Deze ruimte geeft vervolgens toegang tot de slaapkamer.
Ten slotte heeft het appartement nog een parkeerplaats (verplicht bij aan te kopen aan 15 000 euro), een privatieve kelderberging en een gemeenschappelijke tuin.


Bijzonderheden:

- Gunstige locatie
- Bruikbare vloeroppervlakte: 73 m² cfr. EPC
- Parkeerplaats verplicht bij aan te kopen aan 15 000 euro
- EPC 395 kWh/(m² jaar)
- P-score en G-score: B
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch