Apartment for sale

269000€

3 bedrooms 111 square meters

Immoweb code : 11372462
Immoweb code : 11372462

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
111 square meters livable space
Floor : 3

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Mooi gerenoveerd appartement met 3 slaapkamers en terras te koop in Borgerhout!

Locatie: Dit ruime appartement staat te koop in de Luitenant Lippenslaan in Borgerhout. Gelegen op een boogscheut van het station van Berchem en wijk Zurenborg.In de directe nabijheid bevinden zich winkels, scholen, openbaar vervoer, gezellige horecagelegenheden en invalswegen.

Omschrijving: In de Luitenant Lippenslaan in Borgerhout staat dit volledig gerenoveerd appartement met drie slaapkamers en twee terrassen te koop. Het appartement is gelegen op de derde verdieping.
We betreden het appartement via de inkomhal voorzien van ingemaakte kasten. Vanuit de inkomhal is er toegang tot alle andere ruimtes. De gezellige living met sierhaard is een ruime ruimte met veel lichtinval door de grote raampartijen. Verder is er een volledig geïnstalleerd en stijlvolle keuken met toegang tot het terras. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel. Verder zijn er drie slaapkamers, waarvan de masterbedroom directe toeging geeft tot het ruim terras. Ten slotte is er nog een privatieve kelderberging en garagebox.

Bijzonderheden:
- Gunstige locatie
- EPC/ 175 kWh/(m² jaar)
-Garagebox verplicht bij aan te kopen voor 20.000 euro
-Zowel aan de voorkant, noordwest-georiënteerd als aan de achterkant zuidwest-georiënteerd is er een terras Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCH

Get in touch