Apartment for sale

282000€

3 bedrooms

Immoweb code : 11357451
Immoweb code : 11357451

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op de 2de verdieping gelegen, goed onderhouden appartement te koop met een vloeroppervlakte van om en bij de 103 m2 . Dit appartement werd in 2009 grondig opgefrist en heeft een goede staat van onderhoud. Gelegen in een blok bestaande uit 5 appartementen en een winkelpand (kapper).
Te bereiken via de trap (geen lift). Bijzonder licht appartement door de hoekligging.
De indeling is als volgt: een inkomhal met ingebouwde kast, een ruime living met grijze tegelvloer, een oppervlakte van om en bij de 34 m2. Voorts een aparte, comfortabel ingerichte keuken, dewelke uitgerust is met een inox spoelbak, vaatwasmachine, een oven en microgolf oven (beiden TEKA), afzuigkap en vitro-keramisch vuur.
Een glazen schuifdeur scheidt de keuken van de inkomhal. Via de living loop je door naar de nachthal met een apart toilet en de CV-ruimte.
Wat dit appartement zo interessant maakt, is wellicht de aanwezigheid van 3 slaapkamers, allen met een comfortabele oppervlakte (11, 14 en 16 m2). Tot slot op dit niveau nog een badkamer met hoekbad, douche, badkamermeubel met dubbele lavabo en een handdoekdroger. Hier is er tevens plaats voorzien voor een wasmachine en droogkast.
Bij dit appartement hoort nog een kelderberging. Noteer tevens de aanwezigheid van een gemeenschappelijke parkeerplaats.
Het EPC-label is gunstig : B-label.
De provisie bedraagt momenteel 75 euro/maand ( o.m. elektriciteit gemene delen, onderhoud gang en de brandpolis).
Het dak werd in 2012 geïsoleerd.

Get in touch