Apartment for sale

525000€

4 bedrooms 126 square meters

Immoweb code : 11120179
Immoweb code : 11120179

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
126 square meters livable space
Floor : 3

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u op zoek naar een nieuwbouw appartement op een toplocatie in Brasschaat? Dan is dit BEN- duplex appartement met 4 slaapkamers en 2 badkamers iets voor u!

Indeling
Als je het duplex appartement bereikt op de 3de verdieping, kom je via de gemeenschappelijke inkomhal (met lift), in de ruime woonkamer, met aansluitend een volledig geïnstalleerde keuken. Verder zijn er 2 slaapkamers, wasplaats, apart toilet en badkamer aanwezig, die voorzien is van alle comfort. elk appartement bezit ook een privé terras.

De 4de verdieping (ook bereikbaar met lift) bezit 2 slaapkamers, apart toilet en een 2de badkamer. Op deze verdieping is er zowel een terras aan de voorzijde als aan de achterzijde.

LiggingHet project ligt vlak aan het park van Brasschaat. Op wandelafstand bevinden zich verschillende winkels, supermarkten en openbaar vervoer met een rechtstreekse verbinding naar Antwerpen. Met scholen in de nabije omgeving is het de ideale plek voor gezinnen en de strategische ligging nabij invalswegen vergemakkelijkt de dagelijkse mobiliteit.

Troeven:
- Energiezuinig! BEN-woning
- Aangename ligging
- Kwalitatieve afwerking

Voor verdere info omtrent afwerkingen zie lastenboek op ons kantoor.

Verkoop onder BTW (21%) op constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel. 
Opmerking: beelden zijn van het volledige project.

Uw interesse gewekt? Vragen? Contacteer ERA ONE op het nummer 03 360 85 30

Get in touch