Apartment for sale

* 495000€

2 bedrooms 104 square meters

Immoweb code : 11098039
Immoweb code : 11098039
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
104 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Komt u binnenkort thuis in dit nieuwbouwappartement temidden het centrum van Brasschaat. Door zijn uiterst centrale ligging kan dit appartement een beetje uw hemel op aarde worden.

Thuiskomen in tussen'Hemel&Aerden' is bijzonder: niet via de voordeur of rechtstreeks vanop de straat, maar langs een mooie patio, een groene oase, met een waterpartij, weg van de omliggende drukte.

INDELING
Dit knap nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers is gelegen achteraan en beschikt over 2 terrassen op het zuiden en westen. De leefruimte is voorzien van een open keuken en grote raampartijen. Daarnaast beschikt dit appartement over een badkamer, apart toilet en 2 bergruimten.

ALGEMEEN
Het appartement wordt volledig afgewerkt, waarbij U als koper het appartement volledig naar eigen smaak inrichten, volgens de afwerkingsbudgetten voorzien in het lastenboek. Het project is voorzien van een ondergrondse parkeergarage, waar er autostaanplaatsen, private bergingen en een gemeenschappelijke fietsenberging is voorzien. De verkoop gebeurt onder Wet Breyne (100% voltooiingswaarborg), waarbij het verlaagde BTW-tarief van 6%* nog mogelijk is (*mits voorwaarden).

This property is part of the project tussen'Hemel&Aerden'

Get in touch