Apartment for sale

229000€

1 bedroom 60 square meters

Immoweb code : 11376445
Immoweb code : 11376445

Overview

1 bedroom
1 bathroom
60 square meters livable space
Floor : 11

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bezoek dit nieuw-gerenoveerde appartement in Residentie "Nautilus" te Bredene, nabij het vroegere militair hospitaal. Appartement is gelegen op de elfde verdieping en beschikt over een superpanoramisch zicht op de duinen en de zee, met zuidwest-oriëntatie. Vanop terras (5 m2) links zicht op Oostende en haven, verzicht tot in Frankrijk; rechts zicht tot Zeebrugge. Vanuit de slaapkamer, aan de achterzijde, zicht op groen en verzicht tot de stad Brugge.
Gebouw is ideaal omsloten, met toegang tot invalswegen en openbaar vervoer (tram, bushalte vlakbij het gebouw). Parkeermogelijkheid op gratis parking, vlak voor het gebouw.
App. beschikt over woonkamer met ingerichte halfopen keuken, eetkamer en glaspartij naar terras. De keuken is nieuw en heeft een moderne kookplaat, dampkap, grote vaatwas, multi-oven, grote frigo met vriesvak. Handige berging voor extra opslag, alsook verdere persoonlijke berging op de eerste verdieping en gemeenschappelijke fietsenberging gelijkvloers.
Badkamer en keuken zijn stijlvol afgewerkt met naadloze, waterdichte en duurzame bekleding (Mortex), die bestand is tegen hitte, krassen, scheuren en vlekken. Badkamer is volledig nieuw met inloopdouche, en mogelijkheid van wasmachine.
Slaapkamer beschikt over ingemaakte kleerkast.
Volledig gemoderniseerd, nieuw geschilderd in sereen kleurschema en gerenoveerd. Geniet van de mooie lichtinval en prachtige zonsondergangen.
Bezoekdag donderdag 16/5/2024 en enkel op afspraak.tel 0473876972

Get in touch