Apartment for sale

339000€

1 bedroom 109 square meters

Immoweb code : 10964507
Immoweb code : 10964507

Overview

1 bedroom
1 bathroom
109 square meters livable space
Floor : 4

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. Ruim semi-gemeubeld 2 slaapkamer appartement met kwalitatieve afwerking aan het station van Brugge.

Ruim appartement (ca. 110 m²) met sublieme afwerking met EPC A label, 2 terrassen en berging. Ruime inkomhal met grote ingebouwde vestiaire kast. Apart toilet met wastafel. Badkamer met whirlpool inbouwbad met douche element, wastafel in meubel, handdoekradiator. Beide slaapkamers werden verbouwd naar 1 zeer ruime slaapkamer.

Uitgeruste keuken: kwalitatieve meubels in hoogglans, dubbele spoelbak, vaatwasser, frigo met vriesvak, dampkap, inductie kookplaten, oven. Ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Woonkamer met ingemaakte kasten en inbouwhaard. Slaapkamer met handgemaakte kasten over de volledige wand. Zowel de woonkamer als de slaapkamer geven uit op een terras.

Extra en afzonderlijke privatieve berging inbegrepen in de prijs. Ondergrondse autostaanplaats mogelijk.
Lift, waterverzachter, vuilnislokaal en fietsenberging aanwezig in het gebouw. EPC A label.

Dit appartement is gelegen in de nabijheid van scholen, stadsgroen, de invalswegen (Brugse Ring,...) en op wandelafstand van het centrum van Brugge. Ligt pal naast het station.
Openbaar vervoer binnen handbereik. Mogelijkheid om opnieuw te verbouwen tot een 2-slaapkamer appartement.

Get in touch