Apartment for sale

264000€

2 bedrooms

Immoweb code : 10983450
Immoweb code : 10983450

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
Floor : 4

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit goed onderhouden appartement bevindt zich op de vierde of bovenste verdieping van een knappe residentie en is centraal doch rustig gelegen op een steenworp van centrum Brugge, winkels, scholen, openbaar vervoer (station) en invalswegen.
Dit pand heeft de volgende indeling: inkomhal, ruime en lichtrijke woonkamer met eet- en zitplaats, ingerichte keuken met veel kastruimtes en werkoppervlakte (met o.a. ingebouwde frigo en oven), berging/wasplaats (met voldoende ruimte voor wasmachine & droogkast, diepvries) waar zich ook de technische voorzieningen bevinden (o.a. privatieve aardgasbrander en ventilatiesysteem).
Via schuifraam in living en keukendeur toegang tot een ruim en zonnig terras (met een bijkomende aparte berging) met een mooi vergezicht en waar de stilte opvallend is.
Verder zijn er 2 volwaardige slaapkamers (waarvan één met toegang tot balkon achteraan), een grote badkamer met dubbele lavabo en ligbad, een apart toilet en een praktische gemeenschappelijke fietsenstalling.
Gebouwd met kwalitatieve materialen zoals onderhoudsvriendelijk en duurzaam schrijnwerk in aluminium met dubbele beglazing.
Dit appartement is steeds bewoond geweest door een ouder echtpaar en altijd goed onderhouden. Asbestveilig rapport.
Een aanrader voor wie een verzorgd appartement met terras zoekt, centraal doch rustig gelegen en op wandelafstand van het stadscentrum.
Vraagprijs 264 000 Euro.
Voor alle info & bezoek ter plaatse: 050/39 38 56 of [email protected]

Get in touch