Apartment for sale

269000€

3 bedrooms 105 square meters

Immoweb code : 11278151
Immoweb code : 11278151

Overview

3 bedrooms
105 square meters livable space
Floor : 0

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Op te frissen appartement (105m²) met drie slaapkamers en tuin
Locatie: Dit gelijkvloerse appartement bevindt zich in een familiale residentie in de Heirbaan in Burcht. Centraal, maar toch rustig gelegen nabij scholen, openbaar vervoer, winkels, grote invalswegen en autostrades en met verbinding naar omliggende gemeentes.
Beschrijving: Dit ruime drieslaapkamer appartement kunnen we betreden via de inkomhal dat toegang geeft tot de keuken en leefruimte. De leefruimte is voorzien van voldoende licht en een parketvloer. Aansluitend vinden we de keuken.
Aan de andere kant van het appartement zijn er drie slaapkamers van 15,5m², 11m² en 11m² terug te vinden. De grootste slaapkamer geeft toegang tot de tuin van 130m² die tevens ook via een achterpoortje te betreden is.
Verder beschikt dit appartement over een ruime berging, een toilet en een ruimte voorzien voor de installatie van de badkamer.
Tot slot is een garagebox inbegrepen in de prijs.

Bijzonderheden:
- centrale ligging
- geen asbest
- tuin van 130m²
- EPC label B (condenserende ketel)
- bewoonbare oppervlakte cfr plan: 105m²
Bent u op zoek naar een appartement of ander vastgoed te koop in Burcht? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse

Get in touch