Apartment for sale

79000€

1 bedroom 32 square meters

Immoweb code : 11407952
Immoweb code : 11407952

Overview

1 bedroom
1 bathroom
32 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u op zoek naar een betaalbaar, knus en prima onderhouden tweede verblijf in een groene oase van rust? Dan is dit appartement in Park Atlantis in De Haan mogelijks waar u naar op zoek bent! Het appartement bevindt zich in een groene en rustige omgeving op 15min wandelen van het strand en de zee. Het commerciële centrum van De Haan en Bredene bevinden zich nabij het park en er zijn verschillende faciliteiten op het domein (zoals o.a. tennisbanen, speelpleinen, een petanqueplein,..). Er is voldoende gratis parkeergelegenheid, waardoor u in alle rust kan genieten van uw verblijf!

Omvat: lichtrijke woonkamer met uitzicht op de tuin, fijn en ruim terras, open keuken (met inbouwijskast en keramische kookplaat), comfortabele aparte slaapkamer met tweepersoonsbed en een moderne badkamer met douche, lavabo en toilet.

TROEVEN:
- betaalbare vakantieplek aan de Belgische kust
- keuring elektriciteit conform
- EPC-label D, dus geen renovatieverplichting
- fijn terras waar u kan genieten van de ochtendzon
- gratis parkeergelegenheid op het domein
- aparte private berging inbegrepen
- wordt gemeubeld verkocht

Is dit het fris en lichtrijk vakantie appartement met fijn terras waar u naar op zoek bent ? Aarzel dan niet en bel 050/42 30 30 of mail naar [email protected] en vraag vrijblijvend uw bezoek aan.

EPC: 392 kWh/m² - UC: 3244563
Asbestattest: in aanvraag

Ref: AB1153

Get in touch