Apartment for sale

175000€

1 bedroom

Immoweb code : 11030757
Immoweb code : 11030757

Overview

1 bedroom
1 bathroom
Floor : 0
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Een gerenoveerd appartement met 1 slaapkamer op de gelijkvloerse verdieping van Residentie Orchidee. Dit appartementsgebouw is zeer goed gelegen. In de Tulpenlaan profiteert u van een rustige ligging maar bent u toch vlot bij alle nodige voorzieningen zoals bakker, winkel, openbaar vervoer etc...

Het appartement zelf werd in 2014 volledig verbouwd en is mooi afgewerkt. Het appartement vormt qua woonruimte een mooi open geheel met de keuken. De leefruimte wordt gekenmerkt door veel glas en lichtinval. De keuken is voorzien van kwaliteitstoestellen van het merk Bosch (keramische kookplaat, dampkap, vaatwas, oven). Dankzij de handige L-vorm is er ook een eettafel in het verlengde van het aanrecht.

Verder is er een zeer ruime slaapkamer met naastgelegen badkamer met inloopdouche, lavabo & toilet. Via de slaapkamer kan u naar buiten op het terras. Het appartement geniet dankzij de ligging op het gelijkvloers van de gemeenschappelijke tuin om buiten te genieten van de zonnige momenten. Er is een privatieve kelderberging & een ondergrondse gemeenschappelijke fietsenstalling.

Get in touch