Apartment for sale

* 356000€

2 bedrooms 128 square meters

Immoweb code : 10190261
Immoweb code : 10190261
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
128 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
LANCERING KOLKENEET TE DESSEL © 30 DUURZAME APPARTEMENTEN EN PENTHOUSES

Maak nu kennis met ¨Residentie Kolkeneet§ te Dessel.

Dessel verwelkomt de nieuwe Ad Delhaize en 30 luxeappartementen. Kiezen voor ¨Kolkeneet§ is thuiskomen in een luxueus en stijlvol appartement of penthouse met energiezuinig karakter. De unieke architectuur met ronde vormen springt meteen in het oog.

De bewoonbare oppervlaktes van de appartementen zijn 63 m² tot 150 m², voorzien van 1 tot 3 slaapkamers en allen met een privatief ruim terras. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval, een open gevoel en aangenaam wooncomfort. In de ondergrond van de residentie is er plaats voor een privatieve ondergrondse parking met ruime bergingen enfietsenstallingen.

De ruime afwerkingsbudgetten geven u de mogelijkheid om de appartementen volledig naar eigen wens en smaak af te werken.
Het project trekt volop de kaart van duurzaamheid. Zo wordt er gebruik gemaakt van zonnepanelen, geothermie en warmtepompen voor de energievoorziening en heeft elk appartement vloerverwarming, die in de zomer ook zorgt voor de nodige koeling. Verder wordt eveneens aan de opmars van de elektrische voertuigen gedacht.

Kiezen voor ¨Kolkeneet§ is thuiskomen in een luxueus en stijlvol appartement of penthouse met energiezuinig karakter. De unieke architectuur met ronde vormen springt meteen in het oog. Een kwalitatieve afwerking met warme materialen en hedendaags, future-proof wooncomfort is

This property is part of the project Residentie Kolkeneet

Get in touch