Apartment for sale

235000€

2 bedrooms 90 square meters

Immoweb code : 11402388
Immoweb code : 11402388

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
90 square meters livable space
Floor : 2

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Instapklaar appartement met 2 slaapkamers!

Het is gelegen op de Nieuwstraat in Lutselus. Deze kindvriendelijke buurt heeft alle voorzieningen in de nabije omgeving met het Lutselusplein op wandelafstand. Daarnaast geniet dit appartement van een vlotte verbinding naar Diepenbeek centrum, Hasselt, Genk en de autosnelweg.

Dit appartement is een mooi voorbeeld van een eerste aankoop voor jonge koppels of een investering met een goed rendement. Via de trappenhal komt u op de bovenste verdieping waar dit appartement is gelegen. De woonkamer heeft een gezellige indeling met mooie raampartijen die voor voldoende licht zorgen. Aansluitend heeft u de eetkamer met open keuken waar alle toestellen aanwezig zijn. Over het algemeen wordt dit appartement goed onderhouden. Verder in de hal komt u een apart toilet en een wasplaats of berging tegen. Daarnaast vindt u de badkamer met douche in bad en de twee slaapkamers. De slaapkamers zijn ruim en genieten van een terras die uitgeeft op de achterkant.

U kan de wagen gemakkelijk parkeren voor het gebouw op de dubbele parkeerplaats voorzien voor dit appartement. Achter het gebouw is een tuinhuis voor uw fietsen of andere zaken.

Extra's:
- Gunstig EPC score: 216
- Dubbele parking vooraan
- Goed verhuurd met stabiele inkomsten
- Huur kan worden opgezegd voor eigen gebruik
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING

Get in touch