Apartment for sale

183000€

2 bedrooms 80 square meters

Immoweb code : 11241098
Immoweb code : 11241098

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
80 square meters livable space
Floor : 2

Description

flat

Sorry, there is no English translation. 2 slaapkamer appartement in het centrum van Diest

Leuk appartement met 2 slaapkamers en een knus terras in de Schotlandstraat. Dit leuke op te frissen appartement bevindt zich in een rustige straat met een zeer centrale ligging. Er is een vlotte verbinding naar de E313 wat zich vertaalt in een goed bereik naar Hasselt, Antwerpen en Lummen. Scholen, winkels, bakkers en het openbaar vervoer zijn op wandelafstand.


Wanneer we binnenkomen via de inkomhal is er via de gang toegang tot alle ruimtes. De ruime woonkamer (28 m²) baadt in het licht door de grote ramen met aangrenzend een volledig geïnstalleerde keuken.

Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 85m² en beschikt over 2 volwaardige slaapkamers. Er is een apart toilet en hier bevindt zich ook de vernieuwde elektrische wandketel. De badkamer is geïnstalleerd met een bad en één wastafel. Het appartement wordt verwarmd met een accumulatie kachel die geïnstalleerd is in de living. Tevens is er een overdekt terrasje waar het zeer aangenaam vertoeven is.

Bij het appartement hoort ook een stockage ruimte net aan de inkomdeur van uw appartement.

Dit appartement heeft een energiescore EPC F. Meer info om het gewenste label te behalen helpen wij graag mee verder. De elektrische keuring is conform. Stedenbouwkundige inlichtingen zijn in aanvraag. (P-score A / G-score A)

Contacteer Caitlin via [email protected] of

Get in touch