Apartment for sale

2 bedrooms 88 square meters

Immoweb code : 11163430
Immoweb code : 11163430

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
88 square meters livable space
Floor : 0

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Op zoek naar het perfecte thuis dat comfort en gemak biedt op een strategische locatie? Zoek niet verder! Dit prachtige gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers is een ware parel in het hart van Duffel.
Gelegen op een strategische locatie, biedt dit appartement niet alleen toegang tot alle voorzieningen die Duffel te bieden heeft, maar ook tot nabijgelegen steden en snelwegen voor moeiteloze mobiliteit.

Het appartement verwelkomt u met een ruime woonkamer die overgaat in de keuken, ideaal voor het ontvangen van gasten of het genieten van gezellige avonden met het gezin. De grote ramen laten overvloedig natuurlijk licht binnenstromen, waardoor een lichte en uitnodigende sfeer ontstaat.
Een van de meest indrukwekkende kenmerken van dit appartement is de grote tuin, perfect georiënteerd op het zuidoosten. Hier kunt u genieten van zonnige ochtenden en rustige middagen, of uw groene vingers laten werken in uw eigen stukje paradijs.
Voeg daarbij een afzonderlijke kelderberging, perfect voor het opbergen van seizoensgebonden items en extra opslagruimte, en de functionaliteit van deze woning wordt nog verder verbeterd.
Wat dit appartement nog aantrekkelijker maakt, zijn de lage gemeenschappelijke kosten. Dit betekent dat u kunt genieten van alle voordelen van een goed onderhouden en zorgeloos complex zonder de grote financiële lasten.
Daarnaast bestaat hier de mogelijkheid tot het aankopen van een garage,

Get in touch