Apartment for sale

210000€

2 bedrooms 86 square meters

Immoweb code : 11298319
Immoweb code : 11298319

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
86 square meters livable space
Floor : 1

Description

House

Sorry, there is no English translation. Tof 2-slaapkamer appartement met aparte ingang in het centrum van Duffel.

Hier hebben we een top locatie. Verschillende winkels, scholen, parken en openbaar vervoer liggen op wandelafstand en daarenboven hebben we belangrijke verbindingswegen in de buurt, zoals de E19 Antwerpen - Brussel, de verbindingsbaan tussen Duffel en Lier en tussen Duffel en Mechelen.

Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is bereikbaar via een privé inkomhal met een trap naar de bovenverdieping. We betreden het appartement via de ruime L-vormige woonkamer met veel lichtinval. Verder biedt dit appartement een ingerichte keuken, een badkamer met ligbad, douche en een badkamer meubel. In de badkamer zijn er voorzieningen aanwezig om een wasmachine en droogkast te installeren. Het toilet is in een aparte ruimte geplaatst. Buiten de 2 slaapkamers biedt dit appartement ook een handige berging. Buiten hebben we ook een privatieve berging, waar de nutsvoorzieningen zijn in ondergebracht.

Maak snel een afspraak,

EPC 158 kWh/m²j (B-label) - opgegeven oppervlakten zijn louter indicatief

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch