Apartment for sale

255000€

2 bedrooms 75 square meters

Immoweb code : 11359497
Immoweb code : 11359497

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
75 square meters livable space
Floor : 1

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. In een rustige straat met veel bomen en parkeerplaats, vind je op nummer 85 dit fijne hoekappartement op de eerste verdieping rechts. Je komt er binnen in de inkomhal, die alle ruimtes met mekaar verbindt en een laminaatvloer heeft die naadloos doorloopt in de grote leefruimte ernaast. Die is enorm licht, dankzij de vele ramen hier.
De open leefkeuken met z’n grote toog heeft een industriële look, die tijdloos en stoer is, met heel wat zichtbare metalen elementen, een composiet werkblad en kastfrontjes in zwarte hoogglans.
Je hebt hier een gasfornuis met dampkap en heel wat kasten in het kookeiland verwerkt. In de keukenwand heb je een Amerikaanse koelkast met diepvries, inox spoelbak, vaatwasser, oven, microgolf, een stijlvolle verticale radiator en nog heel wat kastruimte.

Weer in de hal, heb je een apart toilet en een ruime, lichte betegelde badkamer ernaast. Die heeft een inloopdouche, een lavabo met meubel en spiegelkast en een kast op maat waar je wasmachine en droogkast netjes zitten weggewerkt.
De twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde. De toegang naar de kleinste slaapkamer werd opengewerkt, en doet nu dienst als dressing. De master bedroom is enorm ruim en licht en heeft een groot, kamerbreed schuifraam dat uitgeeft op het zonnige, zuidoostgerichte terras op bankirai van 20 m². Je hebt hier veel privacy en kijkt uit op groene wei achter de garages.

Meer info: https://www.immovasta.be

Get in touch