Apartment for sale

189000€

1 bedroom 50 square meters

Immoweb code : 11364935
Immoweb code : 11364935

Overview

1 bedroom
1 bathroom
50 square meters livable space
Floor : 2

Description

Rustig gelegen energiezuinig nieuwbouwappartement mét garag…

In het rustige Eernegem op een boogscheut van het centrum is dit recent nieuwbouwappartement gelegen. Het centrum biedt tal van lokale handelaars, scholen en openbaar vervoer. Met invalswegen naar Torhout, Oostende en Gistel kent dit prachtig appartement een centrale ligging.

Het energiezuinig appartement die wordt bevestigd door een EPC-Label A (EPB 11) is voorzien van 3 zonnepanelen en vloerverwarming.

Het appartement is ingedeeld als volgt: een lichtrijke leefruimte met een ingerichte open keuken. De keuken is voorzien van hoogwaardige toestellen, nl. een dubbele spoelbak met afdruipvlak, vaatwasmachine, frigo met vriesvak en een combi oven. Aansluitend aan de leefruimte is er een zonnig terras. Via de leefruimte gaat men naar de nachthal. Deze biedt toegang tot een gezellige slaapkamer, een berging met aansluiting voor wasmachine, een toilet en een badkamer voorzien van een inloopdouche en een dubbele wastafel met spiegel.
Het appartement wordt verwarmd met vloerverwarming.

Mogelijkheid om een garagebox bij te kopen van €30.000.

Het appartement is op heden verhuurd aan een correcte huurder en kan dus zeker ook interessant zijn naar investeerders toe.

Mis deze unieke kans niet om uw ideale thuis te vinden in dit prachtig appartement en neem vandaag nog contact met ons op!

Troeven
*Lichtrijk
*Nieuwbouwappartement
*Rustige ligging
*Zonnepanelen
*Energiezuinig


1) Stedenbouwkundige bestemming
Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: ni…

Get in touch