Apartment for sale

* 249000€

1 bedroom 88 square meters

Immoweb code : 11152547
Immoweb code : 11152547
*excluding taxes

Overview

1 bedroom
1 bathroom
88 square meters livable space
Floor : 0

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Investeer nu in deze unieke kans: een nieuwbouw gelijkvloers appartement, momenteel verhuurd, gelegen in Burst!

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal die toegang biedt tot alle ruimtes van het appartement. De leefruimte baadt in natuurlijk licht dankzij de grote ramen en het inpandige terras. De naadloze integratie van de volledig uitgeruste open keuken zorgt voor een harmonieuze overgang tussen koken, dineren en ontspannen.
De slaapkamer leidt naar een gezellig terras en een volledig uitgeruste badkamer, met een dubbele wastafel, ligbad en een ruime inloopdouche. De aparte berging biedt voldoende ruimte voor een wasmachine, droogkast en opslagmogelijkheden.
Achter de residentie bevindt zich een gemeenschappelijke tuinzone, waar u kunt genieten van rust en groen. Bovendien is er ondergronds een gemeenschappelijke fietsenstalling beschikbaar.
Gunstig gelegen op loopafstand van winkels, scholen, het station van Burst en het openbaar vervoer, combineert dit appartement comfort met bereikbaarheid.

Dit energiezuinige appartement met een E-peil van 9 biedt niet alleen comfort, maar ook fiscale voordelen, met 100% korting op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.
Met een huidige huurprijs van €755/maand is dit appartement niet alleen een thuis, maar ook een aantrekkelijke investering voor de toekomst.
Optie om een ondergrondse parkeerplaats bij te kopen of te huren.
Interesse? Contact

Get in touch