Apartment for sale

2 bedrooms 70 square meters

Immoweb code : 11019500
Immoweb code : 11019500

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
70 square meters livable space
Floor : 6

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Knap gerenoveerd appartement in een mooie groene omgeving te Elslopark in Evergem. Gemakkelijk te bereiken, dichtbij de R4 en op een boogscheut van Gent.

Het appartement is volledig gestipt en werd zopas gerenoveerd. Een eigentijdse invulling met gevoel voor esthetiek, kwaliteit en onderhoudsvriendelijkheid typeren deze renovatie. Grote raamopeningen met veel lichtinval en uitkijkend op het park (vanaf de 6de verdieping) zijn grote troeven. De bewoonbare oppervlakte is ca. 70m2 met als indeling woonkamer met open keuken, voorzien van alle apparatuur (zoals kookplaat met geïntegreerde afzuiging, combi-oven, koelkast, diepvriezer en vaatwasser); nachthal met ruimte voor wasmachine en droogkast; 2 volwaardige slaapkamers; toilet; badkamer met inloopdouche, met knappe details zoals een ingewerkte ledstrip, prachtige doucheset in brushed bronze van Hansgrohe, etc.). Tevens heeft het appartement een groot terras van zo’n 16m2 en is er een kelderberging aanwezig. Voldoende parkeermogelijkheden op het terrein.

Zeer scherp geprijsd: €255.000,-
Tevens goede investering voor verhuring.

Eerste bezoekdag op zaterdag 23/12 (op afspraak!)

TEL: 0472 310 130
MAIL: [email protected]

Is dit appartement niet meteen wat u zocht? Volg AT HOME op Facebook en Instagram (@vastgoedathome) en wees zo als eerste op de hoogte van ons nieuwe aanbod!

Get in touch