Apartment for sale

272500€

2 bedrooms 127 square meters

Immoweb code : 11171295
Immoweb code : 11171295

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
127 square meters livable space
Floor : 0

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Dit luxueuze gelijkvloers appartement vinden we terug op de Staatsbaan te Ham. De ligging biedt heel wat voordelen: scholen, horeca, winkels en openbaar vervoer bevinden zich op wandel- en fietsafstand. Dankzij de centrale ligging van het appartement zijn omliggende gemeenten (Tessenderlo, Laakdal, Meerhout, Leopoldsburg) vlot bereikbaar. Op minder dan 1 km bevindt zich het op- en afritten complex van de E313.
Het appartement wordt gebouwd volgens de BEN-normen, waardoor je dus zeker bent van een enorm energiezuinige woning. Het wordt verwarmd met centrale verwarming en vloerverwarming via een lucht/water warmtepomp van Buderus. Zonnepanelen (2.500WP) en regenwaterrecuperatie worden eveneens voorzien.
We betreden het appartement via een aparte ingang. Via de inkomhal, die voorzien is van een apart toilet, betreden we de ruime lichtrijke woonkamer met open keuken (45,64m²). De keuken zal voorzien worden van al het nodige comfort: spoelbak, vaatwasser, koelkast, combi microgolfoven, keramische kookplaat en dampkap (toestellen merk SIEMENS). Aansluitend aan de keuken is er een ruime berging (7,74m²).
Verder treffen we twee volwaardige slaapkamers (15,20m² en 11,68m²) en een badkamer (7,84m²). De badkamer wordt voorzien van ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo.
Aan de achterzijde van de leefruimte bevinden zich grote schuiframen die uitgeven op het zuid georiënteerd privé terras (17m²) met aansluitend de privé tuin (

Get in touch