Apartment for sale

* 245000€

3 bedrooms 120 square meters

Immoweb code : 11379167
Immoweb code : 11379167
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
120 square meters livable space
Floor : 1

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Ruim 3 slaapkamer appartement op gunstige locatie te Genk

Omgeving: Het appartement is gunstig gelegen, met goede verbinding naar zowel Genk centrum als richting Hasselt. Op wandelafstand zijn dan ook verschillende faciliteiten aanwezig.

Indeling: Via de privé inkomhal betreed men het appartement gelegen op de eerste verdieping. De centrale hal geeft toegang tot zowel de living, keuken, 3 slaapkamers, badkamer en berging. Daarnaast is er ook een luik aanwezig die toegang geeft tot de zolder.

Omschrijving: Door de vele raampartijen is het een lichtrijk appartement. Het heeft een mooie oppervlakte van 120 m2 en is energiezuinig. Enkele parkeerplaatsen zijn voorzien achter de garage, deze mogen gebruikt worden door de bewoner van het appartement. In de kelder bevindt zich de ruime kelderberging.
Momenteel is het appartement verhuurd, met een maandelijkse opbrengst van 900 euro. Vanaf 1 september 2024 is het appartement vrij van gebruik.

Elektrische keuring wordt conform gekeurd voor verkoop!

Troeven:
- Gunstig EPC (B)
- Slechts 2 eenheden
- Eigen parkeerplaatsen
- Opbrengstmogelijkheden
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch