Apartment for sale

2 bedrooms 83 square meters

Immoweb code : 10908016
Immoweb code : 10908016

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
83 square meters livable space
Floor : 1

Description

Lichtvol appartement nabij Watersportbaan.

Sorry, there is no English translation. Aangenaam 2 slpk-appartement nabij Watersportbaan. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping van een gebouw met 8 bouwlagen.
Dankzij de hoge vensters over de ganse breedte : aangename lichtinval met breed uitzicht op de Martelaarslaan. Het appartement is goed onderhouden en bestaat uit:
een inkom met praktische ingebouwde vestiaire kast, een bezoekerstoilet, een leefruimte met massief parket en open haard, een ingerichte keuken, een badkamer met ligbad en enkele lavabo.
Buiten de ingebouwde kasten en de spoelbak biedt de keuken : een vitrokeramische kookplaat met afzuigkap, een combi-oven, een vaatwasser en een wasmachine. Toegang tot terrasje met berghok.
Tot slot twee slaapkamers,waarvan een met toegang tot het buitenterras. Totale bewoonbare oppervlakte : +/- 83 m².
Overal dubbel glas (U -waarde 1.1). Heel GOEDE EPC score : 102 kWh/m² jaar UC 3002275. Staanplaats op de gelijkvloerse verdieping mits 25.000 € extra. Vlotte verbinding met het centrum, oa met tram en bus aan de deur.
Op wandelafstand van het centrum, nabijheid Bourgoyen, Watersportbaan, handelszaken (Delhaize, JBC, VandenBorre, etc...), ziekenhuis Jan Palfijn. Via stadsring of Drongen : opritten naar E-40 en E-17.
Vg/Wg/Gom/Gvv/ Gvkr. Beschikbaar: bij verlijden akte. Bezoek: enkel mogelijk via telefonische afspraak via Immo-Eden - 09 /222.00.63

Get in touch