Apartment for sale

349000€

3 bedrooms 97 square meters

Immoweb code : 11128927
Immoweb code : 11128927

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
97 square meters livable space
Floor : 4

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit appartement in residentie Palermo is gelegen op een topligging op de Coupure, op wandelafstand van het winkelcentrum en in vlotte verbinden met zowel het openbaar vervoer als belangrijke toegangswegen.

U betreed het gebouw via de ruime inkom en neemt de lift naar de vierde verdieping. Vooraan heeft het appartement een lichtrijke leefruimte met zicht op de Coupure, aansluitend hieraan ligt de keuken. Via de nachthal heeft u toegang tot drie slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Aan de achterzijde is er nog een terras.

Verder beschikt het appartement nog over een privatieve kelderberging en een gemeenschappelijke fietsenberging. De staanplaats t.w.v. € 27.000 dient verplicht aangekocht te worden.

Is dit appartement op een toplocatie iets voor u? Plan dan rechtstreeks uw bezoek in via de website coupure577.rosseel.be of telefonisch op het nummer 0476.70.09.33.

Indien meerdere keren de vraagprijs wordt geboden behoudt de eigenaar zich het recht om eventueel onder gesloten enveloppe te laten bieden door degene die de vraagprijs boden.

Get in touch