Apartment for sale

650000€

2 bedrooms 110 square meters

Immoweb code : 11176998
Immoweb code : 11176998

Overview

2 bedrooms
110 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom in Kade, een baanbrekend residentieel project gelegen in het hart van Centrum Gent.
Kade belichaamt de ultieme woonervaring, waar lichtspel en panorama's over het water samenkomen in een sublieme compositie van architectuur en locatie in de stad Gent.

Dit ruime appartement met twee slaapkamers is ontworpen als een doorzonwoning. Met de oriëntatie op het zuiden aan de achterzijde wordt het interieur overgoten met natuurlijk licht, waardoor 's avonds het terras aan de voorzijde een betoverend uitzicht biedt op de ondergaande zon en de serene waterreflecties.

De master slaapkamer bevindt zich eveneens aan de voorzijde, waardoor elke ochtend een unieke ervaring wordt geboden: ontwaken met een rustgevend uitzicht over het water.

De residentie wordt gebouwd volgens de BEN-normen (Bijna-Energie-Neutraal), met vloerverwarming en warmtepomp als duurzame verwarmingsoplossingen.

De oplevering van het project is gepland voor 2026. Er bestaat nog de mogelijkheid om deels aan te kopen met een fiscaal voordeel van 6%.

Laat Kade jouw thuis zijn, waar luxe en duurzaamheid hand in hand gaan, en waar elke dag een nieuw avontuur wacht langs de waterkant.

Get in touch