Apartment for sale

259000€

1 bedroom 60 square meters

Immoweb code : 11335786
Immoweb code : 11335786

Overview

1 bedroom
1 bathroom
60 square meters livable space
Floor : 4

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Het appartement is gelegen op de vierde verdieping van residentie Golden River. De centrale ligging geeft vlotte toegang met het openbaar vervoer, belangrijke toegangswegen en het winkelcentrum.

U betreedt het gebouw via de ingang op de Kortrijksepoortstraat en neemt de lift naar de vierde verdieping. Het appartement is gelegen aan de achterzijde van het gebouw waardoor u geen last heeft van het verkeer. De lichtrijke leefruimte met halfopen keuken geeft toegang tot het terras, waar u kan genieten van het zicht op de Leie en de Bijlokesite. Verder beschikt het appartement over een slaapkamer, een badkamer (ingericht met bad en enkele lavabo) en een apart toilet. Op de kelderverdieping bevindt zich een privatieve kelderberging.

Is dit appartement met uniek zicht iets voor u? Plan uw bezoek in via kortrijksepoortstraat64.rosseel.be of telefonisch via het nummer 0476.70.09.33.

Indien meerdere keren de vraagprijs wordt geboden, behoudt de eigenaar zich het recht om eventueel onder gesloten enveloppe te laten bieden door degene die de vraagprijs boden.

Get in touch