Apartment for sale

450000€

1 bedroom 82 square meters

Immoweb code : 11345616
Immoweb code : 11345616

Overview

1 bedroom
1 bathroom
82 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Droomt u van een luxueus afgewerkt appartement op een toplocatie te Gent? Zoek niet verder en bekijk deze parel!

Het appartement is gelegen in de residentie Green Tower op de Sint-Lievenslaan te Gent. Een toplocatie qua bereikbaarheid, faciliteiten en invalswegen!

U komt het gebouw binnen in een gemeenschappelijke inkomhal en u kan zich via de lift of de trap begeven naar de eerste verdieping. U stapt het appartement binnen in een inkomhal die toegang verleent naar het gastentoilet en de ruime berging en verder geeft deze ook uit op de leefruimte met open keuken, beide uitgerust met een prachtige parketvloer! Een volledig uitgeruste en stijlvolle keuken bestaande uit kwalitatief materiaal en toestellen. Vanuit de keuken staat u al snel in de berging, een ruime ruimte om nog iets op te bergen en een koelkast te plaatsen, alsook voorzien van de aansluiting voor een wasmachine. Een woonkamer om gezellig in te vertoeven en te genieten van het uitzicht op uw zonneterras en het achterliggende groen. Verder is er nog de slaapkamer met badkamer en ook deze is volledig en kwalitatief uitgerust. U kan er een inloopdouche, toilet, dubbele lavabo en modern badkamermeubel terugvinden.

Klinkt dit als muziek in de oren? Het wordt nog beter, want er is ook nog de afgesloten garagebox en aparte berging!

Alsof dit nog niet genoeg is, zijn er in de residentie ook nog tal van bijzondere gemeenschappelijke ruimtes. Zo is er een gemeenschappelijk dakterras met prachtig uitzicht over de sta

Get in touch