Apartment for sale

569000€

2 bedrooms 150 square meters

Immoweb code : 11356032
Immoweb code : 11356032

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
150 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze schitterende woonboot, genaamd 'DEUS JUVAT', is gelegen te Kleindokkaai 6A langs de waterwegen aan de Dampoort en biedt een unieke woonervaring omringd door de rustgevende deining van het water. Het schip met luxueus comfort heeft een oppervlakte van 150 m² en is in zeer goede staat opgebouwd met hoogwaardige technieken. Deze boot met de nodige certificaten heeft een onberispelijke staat en werd steeds heel goed onderhouden.

Het dek is voorzien van twee zonovergoten terrassen waar men in alle rust kan genieten van het leven op het water. Verder zijn er 20 zonnepanelen voorzien en via het dek kan de patio betreden worden om toegang te krijgen tot het leefgedeelte. De patio, het kloppende hart, geeft licht, lucht, groen en oriëntatie aan het woonruim. Het centrum van de ‘woning’ vormt aldus een multifunctionele vide. Het bureaugedeelte is evenwijdig aan de patio, waardoor hier ook heel veel licht binnenvalt. Voorts werd het ruim van het schip optimaal benut met verschillende ruimtes. Zo bevindt de comfortabele leefruimte met open en volledig uitgeruste keuken zich vooraan in het schip. Via de nachthall heeft men toegang tot twee slaapkamers en één badkamer, voorzien van douche. Eén van de slaapkamers biedt de mogelijkheid om met meer dan 2 personen te slapen.

Bij de verbouwing is voor het schrijnwerk, de terrassen en sommige wanddelen gekozen voor FSC-gelabeld hout. Het dak bestaat uit een gelakte staalplaat en EPDM sluit de terrassen af.
Een groot voordeel is dat er

Get in touch