Apartment for sale

2 bedrooms 107 square meters

Immoweb code : 10476476
Immoweb code : 10476476

Overview

2 bedrooms
107 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
CONTACT: op 0471 65 25 34 of via [email protected]

Verkoop aan VRAAGPRIJS
Verkoop eigenaar/particulier

Achter deze Art Deco-façade schuilt een uniek en kleinschalig appartementsgebouw met 7 woningen en 1 kantoorruimte. De woning bevindt zich op het eerste verdiep.

Bij het binnenkomen van het gebouw leidt een ruime gang naar een lichtrijke en brede trap. Op het eerste verdiep kom je de woning binnen via een inkomhal met ingebouwde vestiaire, schoenkast en bergruimte. De inkomhal geeft uit op de leefruimte met living, eetruimte en leeshoek. Het appartement beschikt over twee slaapkamers.

De eetkamer geeft uit op het terras met zicht op een grote en kleurrijke gemeenschappelijk tuin met idyllische zicht op de kapel van het BeDeze is bereikbaar met een grote schuifdeur langs de zijde van de eetkamer en via een deur in de keuken.

De keuken is voorzien van vele laden, kasten, opbergruimtes , ingebouwde koelkast, diepvries, vaatwasmachine, oven/microgolf en keramische kookplaat.

Achteraan het appartement vinden we de badkamer terug met ruim bad/douche met thermische kraan. Er zijn in het appartement ook aansluitingen voorzien voor droog- en wasmachine.

Er is centrale verwarming met thermische kranen en een nieuwe rendements-gasketel (2021).

Private kelder en gemeenschappelijk fietsstalling zijn beschikbaar.

Er is een videofoon.

Parkeren met de auto in de straat of buurt is gratis voor bewoners.

Mobi-score: 9,2 =

Get in touch