Apartment for sale

252000€

2 bedrooms 90 square meters

Immoweb code : 11055214
Immoweb code : 11055214

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
90 square meters livable space
Floor : 3

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Het appartement is ideaal gelegen, op slechts een kleine 10 minuten stappen van station Dampoort. De straat is geen hoofdweg waardoor het heel rustig wonen is. Het gezellige appartement bevindt zich op de 3e verdieping van een kleine residentie. 's Morgens vroeg kan je als hoogste appartement genieten van de eerste zonnestralen in de living en de keuken. De grote ramen en de aanwezigheid van parket zorgen voor een warme sfeer. In de keuken is alles aanwezig (frigo, combi oven/microgolf, keramisch fornuis en vaatwasser). Aan de straatkant is er een klein balkonnetje.

Aan de achterkant bevinden zich 2 slaapkamers. Net zoals in de living is er ook in de slaapkamers een mooie parketvloer aanwezig. Over de volledige breedte van de kamers is er een balkon waar je 's namiddags in alle rust kan genieten van het zonnetje. In het appartement bevindt er zich een praktische badkamer waar er een bad aanwezig is met een glazen douchewand. Zowel het nemen van een bad als een douche is dus mogelijk.

De garage is een echte troef. Deze is gelegen achter het appartement en kan vrijblijvend worden aangekocht (25 000 euro). Er is ook een afzonderlijke gemeenschappelijke fietsberging.

Het appartement is op dit moment verhuurd.

Maak een afspraak via mail: [email protected] of via 0479 31 77 20.

Get in touch