Apartment for sale

249000€

1 bedroom 50 square meters

Immoweb code : 11368972
Immoweb code : 11368972

Overview

1 bedroom
1 bathroom
50 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
CONTACT: Bel /sms Simon op 0498123708 of mail naar [email protected]

33% verkocht!

Mobiscore: 9,4/10
EPC: B

Project energetisch afgewerkt met kwalitatieve materialen, Sonos geluidssysteem, dressing, uitgeruste keuken en eettafel.

De Arthur Latourstraat is rustig gelegen vlak aan het Keizerpark van Gent. Het openbaar vervoer ligt vlak om de hoek, met een tramhalte op korte wandelafstand en Gent Zuid maar 5 minuutjes met de fiets! In de nabijheid van verscheidene uitvalswegen (R4, E40 en E17). Ook dicht bij universiteiten en op 5 minuten fietsen van Gent centrum.

Project Titus bestaat uit drie éénslaapkamer appartementen en kende een totaal renovatie in 2024 met kwalitatieve materialen.

Alles wordt verwarmt met een hoogrendementsketel, er is aparte bergruimte met plaats voor wasmachine en droogkast! Ook de badkamer is volledig uitgerust met een douche dit allemaal afgewerkt in kwalitatieve materialen en smaakvol uitgekleed met Marokkaanse kleurrijke tegels. De slaapkamer heeft voldoende oppervlakte om niet enkel een groot bed en kasten in te plaatsen, maar ook een bureau! Verder is er nog een nieuwe kwalitatieve keuken met inbouwkasten en een op maat gemaakte tafel.

De appartementen zijn een must-have voor uw studerende dochter of zoon, als eerste investering of gewoon lekker voor uzelf. Het appartement werd volledig uitgerust met een SONOS geluidsinstallatie om je dag te beginnen met je favoriete muziek.

Door zijn situering hebben de appartementen een goede

Get in touch