Apartment for sale

* 349728€

1 bedroom

Immoweb code : 11026645
Immoweb code : 11026645
*excluding taxes

Overview

1 bedroom
1 bathroom
Floor : 1

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. "HAESENRODE" , een charmant nieuwbouwproject in hartje Haasrode dat voldoet aan alle eisen van hedendaags wooncomfort en duurzaamheid.
Stijlvolle architectuur met subtiele luxe in combinatie met een E-peil van< 10 : 5 jaar vrijstelling onroerende voorheffing* en mogelijkheid aankoop aan 6% BTW* (*vraag naar de voorwaarden).
Dit project omvat twee gebouwen omgeven door een groene binnentuin.
Aan de Verbindingsstraat vinden we het gebouw KLASSIEK , bestaand uit één gelijkvloers appartement met terras en royale tuin , 2 appartementen op de eerste verdieping met inpandig terras en een ruime penthouse over de volledig tweede verdieping.
Het achterin gelegen gebouw MODERN bestaat uit 3 gelijkvloerse appartementen telkens met een ruim terras voor-en achteraan en een privatieve tuin .
Op nivo + 1 vinden we eveneens 3 appartementen met een aangenaam terras voor- en achteraan. De kamerbrede raampartijen met royale terrassen vormen een aangenaam verlengstuk van de leefruimte.
Strakke lijnen gaan in dialoog met het spel van licht en ruimte.
Technische ID : Verwarming via GEOTHERMIE, aangename vloerverwarming en koeling, privatieve zonnepanelen, recuperatie van regenwater, ventilatiesysteem D.
Timing : aanvang der werken voorjaar 2024 , oplevering voorzien najaar 2025.

Appartement 1.2 , gelegen in het gebouw MODERN,( 73 m2) met een mooi terras achteraan (19m2) .
Indeling : inkomhal, gastentoilet, ruime wo

This property is part of the project Project Haesenrode

Get in touch